El Pou

La revista EL POU

La revista EL POU, una publicació anual dedicada a la història i al patrimoni dels barris del Districte d’Horta-Guinardó, és el vaixell insígnia de les nostres activitats. Pretenem, amb un llenguatge planer ben documentat i acompanyat de moltes imatges, arribar a uns lectors molt variats. 

El desembre de 2011 va sortir al carrer el primer número de la revista EL POU. Des d’aquella data, cada any cap al mes de desembre, ha sortit una nova edició. Totes elles han rebut una bona acollida per part dels veïns i veïnes dels nostres barris. El juny de 2019 vam publicar un número especial titulat “Atles de l’aigua d’Horta-Guinardó”.

Sumant els 11 primers números de la revista, més l’especial, s’han publicat 1.028 pàgines d’informació. Tot gràcies a la col·laboració de 44 persones que han aportat les seves recerques i records. Del número 11, publicat el desembre de 2021, n’hem editat 900 exemplars, xifra que mostra la gran difusió de la revista.

Amb el número 12, presentat el passat 21 de desembre de 2022 davant de més de 70 socis i amics, afegim 100 pàgines més amb nous col·laboradors i nous temes intentant sempre treure a la llum històries inèdites  o poc conegudes. 

Presentació del número 12 de EL POU

Tots els números anteriors de EL POU es poden consultar en format digital a RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert). El número 12 el podeu trobar en paper als punts de distribució indicats en el mapa que es mostra a continuació

Punts de distribució de la revista EL POU