El Pou

La revista EL POU

La revista EL POU, una publicació anual dedicada a la història i al patrimoni dels barris del Districte d’Horta-Guinardó, és el vaixell insígnia de les nostres activitats. Pretenem, amb un llenguatge planer ben documentat i acompanyat de moltes imatges, arribar a uns lectors molt variats.

 

El desembre de 2011 va sortir al carrer el primer número de la revista EL POU. Des d’aquella data, cada any cap al mes de desembre, ha sortit una nova edició. Totes elles han rebut una bona acollida per part dels veïns i veïnes dels nostres barris. El juny de 2019 vam publicar un número especial titulat “Atles de l’aigua d’Horta-Guinardó”.

 

Sumant els primers 11 números de la revista, més l’especial, s’han publicat 1.028 pàgines d’informació. Tot gràcies a la col·laboració de 44 persones que han aportat les seves recerques i records. Del número 11, publicat el desembre de 2021, n’hem editat 900 exemplars, xifra que mostra la gran difusió de la revista.

 

Tots els números de EL POU es poden consultar en format digital a RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) i també es poden trobar en paper, fins que s’exhaureixen, als punts de distribució indicats en el mapa que es mostra a continuació

Punts de distribució de la revista